Bröllopsklänning del 132

Efter en underbar liten tripp till tandläkaren (OBS! Ironi) så sprang jag in på Bröllopshuset här i stan och skulle bara lite fort titta på klänningarna där för att få lite hum... Innan jag ens vet ordet av står jag i den vackraste klänningen jag någonsin sett. En vacker vit, draperad, glittrig, axelbandslös historia som satt som en smäck på mig. Jag såg smal ut i den tom och det vill man ju verkligen på sin bröllopsdag så kanske är det så att klänningen är klar nu???? Kan det verkligen vara så?
Ska tvinga hit tärnan i november och beställa klänning efter lite smakråd från henne. Har insett att jag är nog för feg för att beställa från nätet. Det kan bli sååå otroligt fel och det är ju ändå några tusen vi snackar om. Och kvinnan som hjälpte mig var otroligt kunnig och trevlig... och jaaa allt kändes bara väldigt bra :)

Bröllopsklänning del 78?

Så var jag dum nog att gå in på Kaersen idag igen. Så sen man ju att dom hade kommit med många många många nya modeller på klänningar igen och då sitter man ju här helt ambivalent och vet inte vilket håll man ska vända sig åt...
Jag som hade bestämt klänningen vet nu inte alls. Det finns ju så många vackra klänningar...

  
Otroligt vacker... Gillar diamanterna på klänningen och diamanter ska ju ha en framträdande plats i dukningen så då vill ju jag gnistra jag också :)


Denna spetsklänningen är ju också otroligt vacker. Dock inga diamanter då men det kanske man kan överleva? ;)

 
Ännu mer diamanter då haha! Och sen så har denna klänningen axelband, det går ju iofs att få på vilken klänning jag vill. Gillar "bysten" på denna klänningen.

   
Ännu mer glitter. Märks det att jag är inne på diamanter och lyx just nu? Klänningen på "foto"bilderna är ju lite beigeaktig och jag kommer ha en som är vit som på "catwalk"bilden iså fall...

 
Kommer ni ihåg den här klänningen? Det är i princip samma modell som den jag hade bestämt mig för först fast där var höftbandet rött och kjolen inte så vid. Höftbandet skulle (precis som tidigare) vara ljunglila.

 
Och här har vi klänningen som jag hade bestämt mig för men nu inte längre är så säker på efter att ha frossat i vackra klänningar hela morgonen. Men den är vacker, så vacker, precis som alla andra. Höftbandet skulle (som sagt) vara ljunglila...

Nu har jag ett stort beslut framför mig och lätt kommer det nog inte bli antar jag...

Smycken.

Stack iväg en sväng idag för att klippa mig. Har nog aldrig blivit så missnöjd någongång med en klippning i hela mitt liv tror jag men det är en helt annan historia och den ska jag inte tråka ut er med idag... Om någon är nyfiken så kan ni kolla in den andra bloggen. Där kan ni även kolla in den ROSA kyrkan jag körde förbi tidigare idag. Helt sinnessjukt rosa är den men riktigt kul...
Men iaf... innan klippningen tänkte jag hitta mig lite nya kläder. Det blev ingen hit kan jag ju inte påstå eftersom jag inte hittade något alls som jag ens kunde tänka mig att ha men däremot hittade jag örhängen. Dessa örhängen är helt underbara och så fort jag fick se dom så visste jag att dessa skulle jag ha på bröllopet.
Stora stenar som gnistrar och är så otroligt vackra att ni anar inte. Tyvärr gör bilden jag försökte ta dom inte riktigt rättvisa då dom ser ganska ognistriga (om det nu är ett ord haha) och tråkiga ut men jag lovar... dom är underbara!
Det enda negativa är att jag inte kommer få använda dom förän i augusti nästa år!


Vigselring

Igår åkte vi iväg till shoppingcentrat här i stan för att sambon skulle klippa sig. Då passade jag på att springa in och kolla på vigselringar. Hittade många fina men många är ju också VÄLDIGT dyra.



Som ni ser så är jag inne på ett vanligt band med diamanter i. Lite blingbling måste ju en vigselring ha. Eller hur? Nu behöver jag ju absolut inte bestämma mig på många månader men det är ju så kul att kolla. Vet inte hur många gånger jag har plågat sambon med att kolla på ringar. Stackarn! Denna gången slapp han ju men det lär nog bli många många gånger till som jag vill kolla på ringar.

Jag lutar nog själv åt den sista ringen som är smalare. Vill inte att hela fingret ska vara täckt av ring och eftersom förlovningsringen är ganska bred så blir det ju lätt för mycket.

Servettringar.

Vet inte alls hur jag ska göra med något just nu. Känner mig helt vilsen i bröllopsplaneringen just nu. Sitter och funderar på servettringar men vet inte hur jag ska göra. Vet inte om jag ska göra hårda ringar eller om jag ska göra något fint som man bara snurrar runt servetten vid dukningen. Inte en aning...
Känner mig som sagt helt vilse nu och vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag har funderat på att provbaka några tårtor för att se vad vi ska ha för något på bröllopet. Har ni några goda tips på fyllningar eller annat gällande tårtor så lämna gärna en kommentar.

Kul att se att många ändå har varit inne på bloggen och kollat om jag uppdaterat. Förlåt att jag varit så slapp med uppdateringarna men jag har inte orkat helt enkelt. Har haft så mycket annat i huvudet. I lördags t.ex åkte jag och sambon iväg och köpte ny säng. Helt underbart att ha en ny säng.

Ska sätta igång nu.

Just nu så ligger sonen på sjukhus efter en operation. Det var en pärs vill jag lova. Han kommer bli bra igen även om han har väldigt ont nu lillen.
Nu när alla mina distraktioner är avklarade så ska jag sätta igång och planera bröllop igen. Har faktiskt saknat det men har ju inte haft tid helt enkelt. Livet kommer emellan ibland...

Överraskning?

Funderar på vad jag ska överraska min käre (då make) med på bröllopsfesten. Vet inte alls vad jag ska hitta på... Men jag vill ju göra något för honom. Men vad?
Håller för övrigt på att lära mig spela gitarr som jag skrev i andra bloggen om någon följer den. Kanske skulle men spela och sjunga för älsklingen? Men då måste jag verkligen ligga i och lära mig jättebra och jättefort. Nåja det löser sig nog :-)

Dålig på att uppdatera!

Ja... det är bara att krypa till korset och erkänna sina synder. Jag har inte uppdaterat bloggen sen i måndags. Har hållt mig lite lågt på bröllopsplaneringen i några dagar. Ibland behöver man hämta andan helt enkelt.
Istället har det blivit väldigt mycket Youtube där det finns all möjlig skit ärligt talat. Det finns ganska många roliga människor (utan liv?). Bland annat (Supernaturalfantast som jag är) så har jag kolla på Supernatural och då mårker jag hur många som gör crossover-videos om bl.a. Dean i Supernatural och Brooke i One Tree Hill. En människa har t.o.m gjort en hel film!! Sinnesrubbat? Ja lite kanske men fan människan gör det ändå bra... Fast värre är det att människan även gjort en filmposter till sitt lilla projekt men det är egentligen skitsamma.
Sök på My Brother's Fiance på youtube så finns det en tredelad film som man måste se där... Eftersom den är lite bröllopsinspirerad så FÅR jag tipsa om den här ;-) Kreativa människor får min kreativitetstarm att klia! Det är helt klart smittsamt.

Kyrkan är bokad!!

Vilken härlig känsla jag har i hela kroppen nu. Kyrkan är bokad! Den 1 augusti kl 15.30 gifter vi oss. WOW! Har varit lite ledsen på morgonen här eftersom en sak jag skulle vlija överraska sambon med inte blev som jag ville så detta var en bra nyhet känner jag...
Nu kan jag verkligen börja planera ordentligt och nu när datumet, lokal och kyrka är färdigt och klara så är det ju bara till att sätta igång med alla moment som måste ordnas med innan den stora dagen.
Jag är såååå jäkla glad!!!

Ringa kyrkan idag.

Klockan 10 öppnar "bokningen" och då ska jag ligga på luren som en blå. Snart ska ja lämna lille sonen på dagis och senska jag sätta mig och plugga lite. Jag både pluggar och jobbar heltid nämligen. Lite tufft men det går.
Så nu är det bara att hoppas på att det inte är samma kärring som svarar eller om det är det så kan man ju hoppas på att hon är lite gladare idag. Usch! Jag blir arg bara jag tänker på hennes beteende sist... Nåja, ingen idé att irritera sig över det egentligen...

RSS 2.0