Nu har idiotin börjat igen då...

Eftersom jag betämt mig att göra färdigt allt "pyssel" innan vi bestämmer datum så jag bröllopsidiotin slått till ordentligt i mig igen... Riktigt kul faktiskt men känns samtidigt lite vemodigt eftersom jag än så länge inte har ett datum att se fram emot. Tyvärr.

Hittade en bild på en otroligt vacker tårta... VILL HA! VILL ÄTA! ;)


Något sånt här kan jag tänka mig att ha när jag någon gång då gifter mig... För hoppningsvis blir det väl nästa sommar då om "spar-planerna" går som det är tänkt :)

Jag saknar det...

Planerandet, fixandet och trixandet... Jag saknar allt med det. Vi har fortfarande inget nytt datum för bröllopet och nedräknaren som idag säger att det bara är 23 dagar kvar stämmer tyvärr inte :( (Måste försöka få bort den men vet inte hur... måste hitta nån som kan det där...)
Men eftersom vi ska gifta oss, bara det att vi inte vet när så kan jag lika gärna fortsätta trixet med planeringen har jag insett. Det är mycket som ska fixas och donas med eftersom jag vill göra så mycket själv... Har beställt hem lite grejer trots att vi är sans bröllopsdatum som jag ska pilla med...

Fan! Jag vill ju verkligen gifta mig den 1 augusti som vi planerat :( Men men... ekonomin räckte inte till den här gången så spartarmen är i full gång och bröllopskontot fylls sakta men säkert... Snart så...

RSS 2.0